Lainansiirto.fi auttaa teknisen alan yrittäjää saamaan kulut kuriin

Lainansiirto.fi auttaa teknisen alan yrittäjää saamaan kulut kuriin

Teknisen alan yrittäjällä on usein lainaa, sillä tällä alalla hankinnat ovat usein kalliita ja rahaa kuluu etenkin yrityksen alkuhankintoihin ja aina, kun yritys haluaa laajentaa tai kehittää toimintaansa. Toisaalta monet tämän alan yritykset ovat myös niitä yrityksiä, joissa alan opiskelijat haaveilevat myöhemmin työskentelevänsä. Arvostetulla teknisellä alalla voikin takoa rahaa, jos kaikki osuu kohdilleen! Etenkin naisia houkutellaan tänä päivänä teknologia-alalle, joka tarjoaa hyvät tulevaisuudennäkymät alan osaajille.

Jos esimerkiksi teknisen alan yrityksen alkutaipaleella lainaa on ehtinyt kertyä eikä lainaa ehkä alunperin tullut kilpailutettua kovin tehokkaasti, kannattaa harkita lainansiirtoa toiselle luotonantajalle. Näin et tule antaneeksi kilpailijoillesi tahatonta kilpailuvalttia huonojen lainaehtojesi vuoksi. Lainansiirto ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin voisi luulla, ja siitä kerrotaan lisää tässä artikkelissa.

Kuinka lainansiirto onnistuu?

Lainansiirto toiselle luotonantajalle on helppo hoitaaa lainansiirto.fi-sivuston kautta. Jos sinulle on kertynyt useita lainoja, voit myös yhdistää nämä lainat yhdeksi entistä edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Jatkossa sinulla on hoidettavanasi vain yksi laina sekä vain yhden lainan kulut. Lainansiirto tekeekin taloutesi hallinnasta entistä helpompaa ja auttaa sinua lainakuluissa säästämisessä. Lainansiirto.fi esittelee muutamia parhaita lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita sivustoja, joista voit valita itsellesi parhaan ja aloittaa lainojesi lainansiirron ja mahdollisesti myös useiden lainojen yhdistämisen yhdeksi yhdistelylainaksi.

Ensimmäisenä esittelyssä Sortter

Ensimmäisenä lainansiirto.fi esittelee Sortter-nimisen palvelun. Tämän palvelun kautta voit hakea lainaa 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon. Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat Sortterilla neljästä prosentista 25 prosenttiin ja laina-aika vaihtelee 12 kuukaudesta jopa 180 kuukauteen. Jotta voisit hakea lainansiirtoa Sortterin kautta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Sortter on asiakkaidensa arvostama, sillä se on saanut asiakkailtaan yleisarvosanan 4,5/5 tähteä.

Toisena esittelyssä Rahalaitos

Rahalaitos on sivuston toisena esittelemä varteenotettava vaihtoehto. Sen kautta on mahdollista hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon 4,50–28,50 %:n todellisella vuosikorolla ja 12–180 kuukauden mittaisella laina-ajalla. Myös Rahalaitoksen lainanhakijalle asettama alaikäraja on 20 vuotta. Rahalaitos on saanut asiakkailtaan arvosanan 3,5/5 tähteä.

dante