Lainat kannattaa kilpailuttaa tekoälyn avulla

Lainat kannattaa kilpailuttaa tekoälyn avulla

Vertailuta lainat internetissä automaattisen palvelun avulla

Suomalaisilla lainamarkkinoilla on tänä päivänä useita kymmeniä toimijoita ja tämä tekee lainojen vertailun ja kilpailuttamisen haastavaksi. Lainojen vertailupalvelun avulla kulutusluottojen ja muiden luottojen kilpailuttaminen sen sijaan tapahtuu nopeasti, koska palvelun taustalla oleva tekoälysovellus tekee sen puolestasi. Joten kilpailuta laina lainojen kilpailutuspalvelun avulla – säästät lainavertailun tekemällä selvää aikaa, rahaa ja vaivaa. Vertailu on helppoa, koska sinun tulee jättää ainoastaan yksi hakemus. Tällä yhdellä hakemuksella haet lainaa jopa kymmeniltä eri luotonantajilta. Lainojen vertailupalvelussa kumppaneina on useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka ovat hyvämaineisia ja luotettavia toimijoita.

Lainojen vertailu on palvelun kautta erittäin kannattavaa, koska palvelussa esitetään selkeästi lainan todelliset kulut ja saat tarvittavat tiedot päätöksen tekemiseksi. Sinun ei tarvitse siis olla enää pelkkien mainospuheiden varassa, vaan luvut näyttävät selvät faktat päätöksesi tueksi. Varsinkin kulutusluottomarkkinoilla kilpailu asiakkaista on kovaa ja tätä myötä luottojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja.

Miten lainojen kilpailuttamien palvelun avulla tapahtuu?

Koko prosessi on hyvin nopea ja yksinkertainen. Tiedot, joita sinulta halutaan koskevat työsuhdettasi sekä tulojasi ja menojasi. Vaikka hakemuksen täyttämiseen ei mene kauaa aikaa, se kannattaa tehdä erittäin huolellisesti, koska siinä antamiesi tietojen perusteella saat lainatarjouksia.

Vanhoina aikoina oli tilanne se, että pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myönsivät lainoja, oli vain muutamia. Tämä tarkoitti sitä, että käytännössä suurin osa lainoista otettiin omasta kotipankista. Nykyään pankkeja ja rahoituslaitoksia taas on markkinoilla kymmeniä, ja tämän vuoksi kuluttajan näkökulmasta parhaimman luottovaihtoehdon löytäminen itsenäisellä etsimisellä on haastavaa ja aikaa vievää, koska käytännössä tämä edellyttäisi hakemuksien laittamista näille kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille.

Monesti haasteena on myös se, että kuluttajan on vaikeaa saada selvää luottojen kokonaiskustannuksista, joka tarkoittaa käytännössä todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset, eli nimelliskoron ja vuosittaiset kulut. Lainojen kilpailuttamispalvelussa pankit ja rahoituslaitokset kertovat kuitenkin juuri sinulle räätälöidyssä tarjouksessaan kaikki lainaan ja kuukausilyhennyksiin liittyvät todelliset kustannukset. Tämä helpottaa lainapäätöksen tekemistä. Lainojen kilpailuttaminen siis kannattaa aina!

dante